Behzat Ç. Çekiç ve Gül: 2. Sezon 4. bölüm Ne Zaman? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? İzle

Türk televizyon dizileri arasında önemli bir yere sahip olan Behzat Ç. serisinin devamı niteliğindeki “Behzat Ç. Çekiç ve Gül” yeni sezonu ile izleyicilerle buluştu. Serinin takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenen 4. bölüm tarihi belli oldu. İzleyiciler, Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunu araştırıyor.

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. Sezon 4. Bölüm Ne Zaman?

Dizinin yeni sezonunun dördüncü bölümü, 28 Aralık Perşembe günü BluTV platformunda izleyici ile buluşacak. Dizi, her hafta Perşembe günleri yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Behzat Ç. Oyuncu Kadrosu

Behzat Ç. Çekiç ve Gül, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu dizi, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç gibi deneyimli oyuncuları bünyesinde barındırırken, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler de kadroya katılmıştır.

Behzat Ç. Çekiç ve Gül Nerede Yayınlanıyor?

Dizi, BluTV platformu üzerinde yayınlanmaktadır. İzleyiciler, BluTV aboneliği ile dizinin tüm bölümlerine erişim sağlayabilirler.

Behzat Ç. Çekiç ve Gül 2. Sezon 4. Bölüm İzle

Behzat Ç. Çekiç ve Gül dizisi, Türk televizyon tarihine damga vuran Behzat Ç. serisinin devamı niteliğinde önemli bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm, 28 Aralık’ta yayınlanacak ve serinin takipçileri bu tarihi heyecanla bekliyor olacaklar.

Sponsor Bağlantılar ; Çanakkale Haberleri nasilkullanir.com 3 sayfa haberleri kimdir en iyi