Kül Masalı Dizisi Kıyafetleri ve Markaları

Kül Masalı Dizisi Kıyafetleri

Kül Masalı dizi kıyafetleri ve oyuncu kombinleri konusunda detaylı bir bilgilendirme yapacağız. Metin Belekoğlu yönetmenliğindeki ve Vernant Dp yapımcılığında hayat bulan Kül Masalı dizisi, başrollerde Sevda Erginci ve Gökhan Alkan olmak üzere birçok yetenekli ismi bir araya getiriyor. Dizinin çekimleri Kapadokya, Antalya ve İstanbul gibi göz alıcı lokasyonlarda gerçekleşiyor. TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan bu dizi, izleyiciler tarafından sadece hikayesi ile değil, aynı zamanda oyuncuların üzerindeki şık kıyafetleri ve kombinleri ile de dikkat çekiyor.

Kül Masalı Dizi Kıyafetleri ve Oyuncu Kombinleri

Sevda Erginci (Özge) Kıyafetleri ve Kombinleri

Modayı yakından takip eden Sevda Erginci, dizi içerisindeki stilini ve güzelliğini şık parçalarla taçlandırıyor. Erginci’nin dizide tercih ettiği elbiseler, kıyafetler ve kombinler, markalarıyla birlikte sizlere sunulacak.

Başak Gümülcinelioğlu (Jale) Kıyafetleri ve Kombinleri

Güzelliği ve kusursuz fiziği ile her kıyafeti üzerinde taşıyan Başak Gümülcinelioğlu, dizi içerisindeki Jale karakteriyle de göz dolduruyor. Gümülcinelioğlu’nun dizideki kıyafetleri ve takıları, detaylarıyla birlikte paylaşılacak.

Gökhan Alkan (Arat) Kıyafetleri ve Kombinleri

Gökhan Alkan, dizi içerisindeki karizması ve tarzı ile dikkat çekmekte. Yeteneği ile birlikte tarz sahibi oluşu, onun dizide tercih ettiği kıyafet ve kombinlerle öne çıkıyor. Alkan’ın tercih ettiği parçalar, marka bilgileri ile sizlerle olacak.

Gizem Güneş (Behiye) Kıyafetleri ve Kombinleri

Gizem Güneş, dizi içinde canlandırdığı Behiye karakteriyle modayı yakından takip ettiğini ve tarzını beğeniye sunduğunu gösteriyor. Güneş’in kıyafetleri, kombinleri ve bu parçaların marka ve fiyat bilgileri, haberlerimizde yer alacak.

Kül Masalı dizi kıyafetleri ve oyuncu kombinleri hakkında bilgileri sizlerle paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Kül Masalı dizisinin oyuncularının kıyafetlerini merak ediyor ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız, yorumlar kısmından bize ulaşabilirsiniz. Dizi yeni bölümleri yayınlandıkça, konuyla ilgili güncellemeleri yapmaya devam edeceğiz.

Sponsor Bağlantılar ; Çanakkale Haberleri nasilkullanir.com 3 sayfa haberleri kimdir en iyi